zoom download

Zoom download

Programma’s
4/5
148 reviews

Downloads: 1589x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Zoom voor Windows of Mac

Videobellen is in deze tijd enorme populair geworden. Omdat we meer thuiswerken, maar ook steeds meer bereikbaar zijn door de smartphones die we bij ons dragen. Zoom is een programma wat je in staat stelt om te videobellen met andere gebruikers. Ideaal voor videoconferences, werkbesprekingen, of gewoon een goed gesprek met je familie of bij te praten met vrienden. Daar komt bij dat Zoom gratis is en andere voordelen zoals het delen van bestanden via het scherm van je gesprek. Ook beschikt Zoom over een eigen app Marketplace wat je in staat stelt diverse apps te downloaden via Zoom die je ervaring optimaliseren Zoom is een ideale optie als je gratis in goede kwaliteit een videobeldienst nodig hebt met een goed beveiligde verbinding als daar behoefte aan is.

Download Zoom

Zoom Download Windows is gratis via de website van Microsoft. Je hebt geen account nodig om te videobellen en kunt desgewenst met Zoom direct aan de slag. Een account is wel aan te raden dit zorgt ervoor dat je makkelijker te werk kunt gaan en op die manier kun je ook je apps opslaan installeren en bewaren. De installatie is makkelijk en gebeurd in enkele minuten. Zoom is geoptimaliseerd voor Microsoft Windows en voor macOS. Beide besturingssystemen zijn de meest gebruikte op het gebied van personal computers en laptops. Zoom is dus voor iedereen beschikbaar en toegankelijk op deze manier.

Zoom app download

Ook is Zoom beschikbaar als app. Deze is beschikbaar voor Android en Apple en stelt je in staat Zoom te gebruiken op je smart device. Zoom is beschikbaar in de Play store en in de App store dus makkelijk bereikbaar en toegankelijk wel platform je ook mag hebben. Ook is zoom voor je platform te downloaden vanaf de website mocht je behoefte hebben aan handmatige installatie van de Zoom applicatie. Zoom op je smartphone of tablet is een ideale uitkomst. Op deze manier heb je altijd een medium bij de hand waarmee je kunt videobellen. Je logt in en begint makkelijk een gesprek via wifi of je data. Kortom Zoom waar en wanneer je wilt.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads