Tinder downloaden

Tinder downloaden

Social media platform
4/5
622 reviews

Downloads: 1673x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Tinder

Tinder is een datingapp waarmee je gemakkelijk in contact kunt komen met mensen uit je omgeving. Het doel ervan is om een leuke nieuwe liefde of scharrel te vinden. Het voordeel is dat je niet een uitgebreid profiel aan hoeft te maken. Je logt in door middel van Facebook. Vervolgens kun je aangeven op welke afstand je mensen wilt zien en welke foto’s andere van jou zien. Vervolgens kun je aangeven of iemand je leuk lijkt of niet. Dit doe je door middel van foto’s. Vind iemand jou ook leuk? Dan is er een match en kun je met elkaar in gesprek gaan.

Tinder installeren

Tinder is een gratis app en gemakkelijk te downloaden op je telefoon of tablet. Dit kan via de Google Play Store of via de Apple App Store (iOS). De applicatie is nog niet verkrijgbaar voor BlackBerry en Windows Phone. Wel zijn er vergelijkbare apps te vinden. Het downloaden doe je als volgt:
  • Ga naar de Google Play Store indien je Android gebruikt. Ga naar de Apple App Store indien je een iOS besturingssysteem hebt. Deze staat standaard op een telefoon.
  • Maak gebruik van de zoekmachine om Tinder te vinden. De app is te herkennen aan een rood icoontje met een wit vlammetje.
  • Klik op installeren om de download te starten. Na enkele minuten is de download voltooid.
  • Zoek op het startscherm – tussen de andere apps op je telefoon of tablet – naar de snelkoppeling. Klik erop om deze te openen.
  • Vervolgens moet je inloggen door middel van Facebook. Je moet Facebook toestemming geven. Tinder heeft dan toegang tot je gegevens. Deze worden gebruikt om een profiel aan te maken bij Tinder. Deze worden niet gedeeld op je tijdlijn. Wanneer je de app van Facebook al op je telefoon hebt, wordt je automatisch ingelogd. Anders moet je nog je inloggegevens invoeren. Dit zijn je e-mailadres en wachtwoord.
  • Nog geen Facebook? Via de website kun je gemakkelijk en snel een account aanmaken.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads