Excel

Excel Downloaden

Office programma
4/5
113 reviews

Downloads: 1278x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Excel

Excel is onderdeel van het Microsoft Office pakket en niet gratis te downloaden. Via bovenstaande link kun je naar de officiële website van microsoft office.
Excel is een rekenprogramma. Dit betekent dat er berekeningen voor allerlei doeleinden mee kunnen worden gemaakt. Het wordt zowel door particulieren als bedrijven gebruikt. Excel is een programma uit het Office kantoorpakket van Microsoft. Het programma werkt aan de hand van cellen. Deze staan in een groot werkblad.

Wat kun je met Excel?

Excel is in eerste instantie bedoeld om handig mee te kunnen rekenen. Maar gegevens kunnen heel gemakkelijk in Excel worden ondergebracht. Daarom kun je met Excel heel veel uiteenlopende zaken doen. Denk aan het bijhouden van meterstanden en andere administratie. Maak bijvoorbeeld een hardloopschema of houd je gewichtsverlies bij. Je kunt tabellen maken en tekst en getallen combineren. Hierbij kun je zelf bepalen welke berekeningen moeten worden uitgevoerd. Reken bijvoorbeeld het gemiddelde van je uitgaven uit, tel het bij elkaar op of trek het juist af. Het is ook mogelijk om een overzicht van contactpersonen met adresgegevens te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos

Aanschaf van Excel

Voordat je gebruik kunt maken van het programma, zal je deze eerst aan moeten schaffen. Excel maakt deel uit van het officiële kantoorpakket Office, van Microsoft. De nieuwste versie heet Office 2016. Naast Excel zitten er ook andere programma’s in het pakket. Denk aan Word (voor tekstverwerking) en PowerPoint (voor dia presentaties). Het pakket is aan te schaffen via computerwinkels en online webshops. Het pakket is bijvoorbeeld aan te schaffen via de website van Microsoft. Echter is deze niet goedkoop. De prijs ligt omstreeks de 150 euro. Excel is eventueel ook los aan te schaffen.

Downloaden van Excel

Aanschaf van het pakket een te grote investering? Dan kun je ook goedkoper uit zijn. Een manier is door het programma te downloaden via het internet. Typ in de zoekmachine ‘Excel downloaden’ en je krijgt een aantal opties. Het is ook mogelijk om voor een alternatief programma te kiezen. Een voorbeeld is Open Office. Dit pakket is gratis. De programma’s lijken op die van het Microsoft Office pakket. Je hebt ongeveer dezelfde functies, echter ziet het programma er iets anders uit. Deze is te downloaden via http://nl.openoffice.org. Verder is Excel online ook een goed alternatief. Hierbij heb je wel een Microsoft account nodig.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads