Dreamweaver-downloaden

Dreamweaver downloaden

Programma’s
4/5
118 reviews

Downloads: 1211x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Adobe Dreamweaver

De proefversie van Adobe Dreamweaver is gratis te downloaden
Dreamweaver is een programma dat helpt bij het maken en onderhouden van een website. Het kan zowel door professionele als beginnende webdesigners worden gebruikt. Het is niet noodzakelijk om kennis te hebben van HTML of andere programmeertalen. Het programma is oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia. Ondertussen is het overgenomen door Adobe. Sindsdien heet het Adobe Dreamweaver.

Adobe Dreamweaver downloaden

Adobe Dreamweaver is een editor voor HTML en programmeertalen en wordt ondersteunt voor onder andere CSS, PHP, ASP, Java en JavaScript. Doordat Dreamweaver is opgenomen in de Adobe Creative Suite ondersteunt het programma meerdere programmeertalen. Het wordt veel gebruikt door programmeurs en webdesigners om websites te bouwen. Het is geschikt voor Mac en Windows.

Integratie Adobe

Door de integratie met Adobe CreativeSync is het mogelijk om ontwerp gereedschappen, zoals Illustrator en Photoshop te gebruiken. Met de Creative Cloud Libraries is het mogelijk om stockfoto’s (vrijgegeven foto’s) te zoeken en te gebruiken. Het is mogelijk om responsive websites te ontwikkelen die zich automatisch aan de browser aanpassen. Dit op elk willekeurig apparaat.

Dreamweaver voor beginners

Zoals genoemd is het programma geschikt voor beginners en professionals. De gevorderde gebruiker zal Dreamweaver echter niet veel gebruiken. De meeste onderdelen van Dreamweaver zijn namelijk voorgeprogrammeerd. Zo zijn er nog wel meer gebreken die voor de echte programmeurs niet handig zijn. Voor de beginnende gebruiker is het een prima hulpmiddel om een website te maken en te ontwerpen. Er is een ruim aanbod aan templates, waardoor je snel een website kunt ontwerpen. De HTML-codes worden automatisch aangemaakt door het programma zelf. Bovendien kan je gelijk zien hoe het eruit komt te zien.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads

Kopen of proefversie

Dreamweaver is onderdeel van de Adobe Creative Cloud. Dit betekent dat je voor de applicatie moet betalen. Voor een losse app, zoals Dreamweaver, betaal je omstreeks 25 euro per maand. Dit betekent dat je een abonnement afsluit. Het is tevens mogelijk om een gratis (proef)versie te downloaden. Het downloaden van een proefversie kan via de volgende link: http://www.adobe.com/nl/downloads.html. Hier zijn proefversies van meerdere programma’s van Adobe te downloaden. Bijvoorbeeld Photoshop en Illustrator. Het voordeel van een proefversie is dat je kunt bekijken of het goed voor je werkt. Na aanschaf van een abonnement krijg je een beschrijving over hoe de software gedownload kan worden.
Downloaden
Online worden er ook versies aangeboden ter download, zodat je deze gratis kunt gebruiken. Dit zijn vaak de wat oudere versies. Echter kan het nog wel een klus zijn om de juiste versie te vinden. Bij sommige linkjes word je soms doorgestuurd naar de website van Adobe. In dit geval kun je beter iemand vragen die meer verstand heeft van het downloaden van programma’s. Het is immers illegaal. Er moet voor betaald worden.