Powerpoint Downloaden

Office programma
4/5
162 reviews

Downloads: 2463x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Powerpoint

Powerpoint is onderdeel van het Microsoft Office pakket en niet gratis te downloaden. Via bovenstaande link kun je naar de officiële website van microsoft office.
PowerPoint is een programma wat op de computer geïnstalleerd kan worden. Het staat ook wel bekend als Microsoft Office PowerPoint. Dit komt doordat het programma onderdeel is van het Office pakket van Microsoft. Dit is een softwarepakket met meerdere programma’s. Met het programma kunnen er zogenoemde PowerPointpresentaties gemaakt worden. Een effectief hulpmiddel bij het geven van een presentatie.

Microsoft Office

Zoals genoemd valt PowerPoint in het pakket samen met een aantal andere programma’s. Denk aan Word voor tekstverwerking en Excel voor berekeningen. Deze programma’s zijn altijd nuttig om te hebben, ongeacht wat je doet voor werk. De programma’s zijn niet automatisch op je computer geïnstalleerd. Je zult deze zelf aan moeten schaffen of moeten installeren.

Wat kun je met PowerPoint?

Het is een presentatie die je kunt vergelijken met de vroegere diashow. Plaatjes worden weergegeven op een groot scherm. De PowerPointpresentatie is een moderne variant. Deze maak je zelf op de computer. Het is mogelijk om teksten, special effects, geluiden en plaatjes in te voegen. Vervolgens kun je met een klik op de muisknop naar de volgende dia. De PowerPointpresentaties worden vaak gebruikt bij het geven van presentaties, bijvoorbeeld op een opleiding, maar ook in het werkveld. Het is een effectief hulpmiddel tijdens het geven van een presentatie. Zet er bijvoorbeeld steekwoorden en andere belangrijke feiten die een presentatie duidelijker maken. Of denk aan grafieken en afbeeldingen. Hierdoor kan er meer overzicht geboden worden.

Kopen of downloaden

Officieel moet het Office pakket gekocht worden. De prijs hiervan ligt omstreeks de 150 euro. Dit is een aardige investering. Daarom kun je ook opzoek gaan naar een gratis download. Wees hierbij wel oplettend. Niet elke download is betrouwbaar. Ook zijn er gratis proefversies verkrijgbaar en alternatieven. Een daarvan is Open Office. Dit is een gratis programma. Hiermee kun je bijna alles wat je met het Microsoft Office pakket ook kan. Het is een pakket dat geschikt is voor de bekendste besturingssystemen, waaronder Windows. Dit kan via openoffice.org. Een ander alternatief is PowerPoint viewer van Microsoft. Deze is geschikt wanneer je alleen PowerPoint wilt bekijken. Hierbij is het mogelijk om een ptt bestand te openen en te bekijken.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads