skype downloaden

Skype downloaden

Gratis beeldbellen
4/5
378 reviews

Downloads: 542x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Downloaden Skype

De laatste jaren heeft Skype zich steeds meer ontwikkeld tot een zeer bekende manier van online communiceren tussen verschillende gebruikers, maar ook naar vaste en mobiele nummers. Skype heeft het succes van de laatste jaren te danken aan de samenvoeging van Skype en MSN Messenger waardoor alle gebruikers van MSN messenger verplicht werden het account om te zetten naar Skype en hierdoor gebruik te gaan maken van Skype.
Het succes van Skype als online communicatiemiddel nummer één is ook te verklaren door de wisselende tarieven voor het mobiel bellen, veel providers schroeven namelijk de tarieven voor mobiel en vast bellen steeds verder op waardoor het vrijwel onbetaalbaar is om een langdurig telefoongesprek te houden. Het grote voordeel van Skype is dat het geheel gratis is om via Skype met andere gebruikers te chatten, te videochatten en simpelweg te bellen. Als u een normaal telefoongesprek start met een mobiele telefoon hebt u niet de mogelijkheid om tegelijk te chatten (al hebben de meeste smartphones tegenwoordig wel een functie waarbij u meerdere dingen tegelijk kunt doen), daarnaast kunt u de persoon waarmee u belt ook niet zien.

Skype installeren

Het is ook mogelijk om met Skype te bellen naar vaste en mobiele nummers, gewoon vanaf uw computer, laptop, telefoon of tablet. De tarieven voor het bellen naar vaste en mobiele nummers met een computer, laptop, telefoon of tablet via het netwerk van Skype is een stuk goedkoper dan de tarieven van providers, Skype downloaden en gebruiken kan u daarom maandelijks veel geld besparen, tenslotte is bij goed en regelmatig gebruik van Skype uw maandelijkse telefoonrekening een heel stuk lager!
Het grote voordeel van Skype is dat het gratis is, Nederlanders staan er namelijk om bekend een grote liefde te hebben voor producten en diensten die hen gratis worden aangeboden, aan de hand van deze informatie is het dan ook niet moeilijk om de populatie van Skype (zeker in tijden van crisis) te verklaren. Daarnaast het Skype als grote voordeel dat het zeer makkelijk in gebruik is, eigenlijk iedereen kan gebruik maken van Skype nadat deze een korte instructie heeft gevolgd. Skype staat er ook wel om bekend heel gebruiksvriendelijk te zetten, daarnaast heet Skype veel meer functies dan MSN Messenger, die begon met het aanbieden van chatdiensten in combinatie met een webcam en belfunctie. Skype downloaden is daarnaast erg makkelijk, aan de hand van een simpele uitleg, die ook op de website van Skype te vinden is, kunt u binnen enkele stappen het online communicatie programma op uw computer, tablet, telefoon of laptop downloaden. Een ander groot voordeel is dat Skype op veel verschillende apparaten werkt, zo maakt het niet uit of u graag Skype wilt downloaden op uw telefoon, tablet, computer of tablet, dit is namelijk allemaal mogelijk. Als u Skype wilt downloaden op uw mobiele telefoon (smartphone) of tablet kunt u gebruik maken voor de applicatie markt die voor uw beschikbaar is, als u een Android telefoon of tablet hebt kunt u gebruik maken van de Google play store voor het downloaden van Skype en als u een Apple telefoon of tablet hebt kunt u gebruik maken van de Apple App store (dit kan bijvoorbeeld met een iPhone, iPod, iPad of iPad Mini).
Op het moment dat u een camera op uw toestel hebt (ongeacht of dit een computer, laptop, tablet of telefoon is) kunt u gebruik maken van de videofunctie van Skype, hiermee kunt u zowel andere gebruikers als mensen waarmee u belt via een vast of mobiel nummer zien. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de belfunctie en videofunctie met elkaar te combineren waardoor u de persoon waarmee u belt zowel kunt zien als horen. Daarnaast kunt u met de meeste toestellen ook ondertussen chatten in de chatbox van Skype, ongeacht of u een gesprek hebt lopen of niet.
Skype staat niet stil op het gebied van ontwikkelingen, het is duidelijk te zien dat Skype van plan is zich binnen snel tempo nog verder te ontwikkelen en nog meer verschillende mogelijkheden aan hun gebruikers willen aanbieden in de toekomst. De drang tot het verder ontwikkelen van Skype is vooral ontstaan door de samenvoeging tussen Skype en MSN messenger waarbij alle gebruikers van MSN messenger werden gedwongen hun messenger account om te zetten naar een Skype account, hierdoor konden deze niet langer gebruik maken van MSN messenger. Skype probeert door middel van het uitvoeren van nieuwe updates ook het publiek dat afkomstig is van MSN messenger te overtuigen van de kracht van Skype en de vele mogelijkheden die dit programma te bieden heeft. Skype downloaden is dan natuurlijk ook sterk aan te raden, op het moment dat u internet hebt kunt u namelijk gratis met andere gebruikers bellen en het bellen naar vaste en mobiele nummers via uw tablet, smartphone, laptop of computer kan via Skype tegen zeer lage tarieven. De lage tarieven van Skype ziet u bij geen enkele andere provider die mobiele telefoon abonnementen aanbieden terugkomen. Het goed en regelmatig gebruiken van Skype op zoveel mogelijk van uw toestellen (dus ook gewoon onderweg op het moment dat u een abonnement hebt waarbij u gebruik kunt maken van het internet) kan u veel geld schelen op het moment dat u de telefoonrekening krijgt. Binnen Skype kunt u een eigen persoonlijke nummer aanvragen waarop andere gebruikers en mensen met een mobiele telefoon u kunt gebruiken, op deze manier hoeft u uw normale telefoon (die wellicht alleen kan bellen tegen enorme tarieven van providers) nauwelijks meer te gebruiken. Daarnaast kunt u met Skype ook echt zien met wie u praat, iets wat u met uw mobiele telefoon niet kunt. Skype downloaden is niet moeilijk, het is daarom zeker aan te raden het een goede kans te geven, tenslotte is Skype constant in ontwikkeling waardoor het steeds gebruiksvriendelijker wordt.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads

Gratis bellen met skype

De voornaamste reden dat mensen gebruik maken van Skype in plaats van een mobiele telefoon is dat het gebruik van Skype geheel gratis is. Door middel van dit kleine programmatje kunt u namelijk gratis bellen naar andere gebruikers van Skype, de verbinding tussen u en de andere gebruikers, maar ook tussen uw Skype account en vaste en mobiele nummers is razendsnel. Bij het gebruik van Skype op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of smartphone zult u geen verschil merken tussen een normaal gesprek via de mobiele telefoon en een gesprek van Skype.
Gratis bellen
Natuurlijk is het ook afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding hoe snel Skype verbinding kan leggen en van welke kwaliteit de verbinding is. Voor het gebruik van Skype hoeft u geen enorme internetsnelheden te hebben, zelfs met een slechte verbinding is het voor Skype vaak nog steeds mogelijk om een goede verbinding te leggen waardoor u de gebruiker aan de andere kant haarscherp en zonder onderbrekingen kunt verstaan.
Natuurlijk is niet alles aan Skype gratis, ook Skype moet tenslotte winst kunnen maken om de updates van nu en van de toekomst te kunnen bekostigen, het bellen via uw Skype account naar andere gebruikers met een Skype account is geheel gratis, ongeacht wat voor soort gesprek u start (bijvoorbeeld chatten, bellen of een videogesprek), Skype geeft aan dat dit in de toekomst ook gewoon gratis blijft, tenslotte ligt hier voornamelijk de kracht van Skype: een razendsnelle verbinding tussen verschillende gebruikers, geheel gratis voor iedereen.
Met Skype kunt u er echter ook voor kiezen om te bellen naar vaste en mobiele nummers, deze functie binnen Skype is echter niet gratis. Om gebruik te kunnen maken van deze functie dient u uw Skype tegoed op te waarderen, aan de hand van uw Skype tegoed kunt u via uw mobiele telefoon, smartphone, tablet, laptop en computer via Skype bellen naar vaste en mobiele nummers, natuurlijk kunt u ook dan nog steeds gratis bellen naar andere gebruikers met een Skype account. Het grote voordeel van bellen naar vaste en mobiele nummers via Skype met uw mobiele telefoon, smartphone, tablet, laptop of computer is dat de tarieven een stuk lager liggen dan de tarieven die uw provider uw aanbiedt in de vorm van een abonnement of een prepaid kaartje. De tarieven van Skype voor het bellen naar vaste en mobiele nummers liggen dusdanig laag dat steeds meer mensen gebruik gaan maken van Skype in plaats van een mobiele telefoon. Ook als u belt naar vaste en mobiele nummers kunt u gebruik maken van de verschillende functies van Skype, als beide toestellen een webcam hebben kunt u daarom ook gewoon een videogesprek starten.
Tegenwoordig heeft bijna iedereen Skype op de computer staan, de voornaamste reden hiervoor is dat het gratis is en dat het erg makkelijk in gebruik is. Skype is erg gebruiksvriendelijk waardoor eigenlijk iedereen gebruik kan maken van het programma. Skype downloaden kan binnen enkele stappen, ongeacht of u Skype wilt downloaden op uw mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, computer, iMac, huistelefoon, televisie, Playstation of Xbox. Tegenwoordig kunt u Skype namelijk downloaden op elk mogelijk te bedenken toestel, hierdoor kunt u altijd en overal gebruik maken van het Skype netwerk. Zelfs de meeste moderne televisies hebben de mogelijkheid tot het downloaden van Skype waardoor u zelfs via uw televisiebeeldscherm kunt chatten, bellen en bellen in combinatie met een videogesprek met uw kennissen van het netwerk van Skype, zonder hiervoor kosten te maken.
Naast Skype downloaden moet u natuurlijk ook een goede microfoon hebben om een gesprek te kunnen starten met andere gebruikers van Skype of met een vast of mobiel telefoonnummer. Het communiceren van Skype gaat namelijk door middel van een microfoon. Elke mobiele telefoon of smartphone heeft standaard een microfoon ingebouwd, tenslotte kunt u ook normaal bellen via uw mobiele telefoon of smartphone naar andere mobiele en vaste nummers, voor een tablet is het echter al wat minder waarschijnlijk dat er een microfoon aanwezig is. De meeste moderne tablets beschikken over een goede microfoon, wat oudere tablet computers kunnen echter niet beschikken over een microfoon. U kunt vaak een externe microfoon aansluiten op uw tablet op het moment dat er standaard geen microfoon aanwezig is. Laptops en computers hebben standaard geen microfoon ingebouwd, u kunt op deze toestellen dus extern een microfoon aansluiten waardoor u alsnog contact op kunt nemen met andere mensen via Skype. Voor de videofunctie van Skype hebt u een webcam nodig, vrijwel alle moderne smartphones en tablets hebben minimaal één camera, echter zit deze vaak aan de achterkant. Moderne tablets zoals de iPad hebben twee camera’s, zowel één voor als één achter, hierdoor kunt u de andere gebruiker zowel de achtercamera als de voorcamera laten zien. Skype downloaden is erg makkelijk, het juist instellen van bijvoorbeeld de microfoon en de camera is echter al wat moeilijk. Als u de stappen van Skype goed volgt is het instellen van uw microfoon en camera net zo makkelijk als Skype downloaden.
Skype in het buitenland
De voornaamste reden dat mensen gebruik maken van Skype in plaats van een mobiele telefoon is dat het gebruik van Skype geheel gratis is. Door middel van dit kleine programmatje kunt u namelijk gratis bellen naar andere gebruikers van Skype, de verbinding tussen u en de andere gebruikers, maar ook tussen uw Skype account en vaste en mobiele nummers is razendsnel. Bij het gebruik van Skype op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of smartphone zult u geen verschil merken tussen een normaal gesprek via de mobiele telefoon en een gesprek van Skype.
De voordelen van skype in het buitenland
Het grote voordeel van Skype in tegenstelling tot het normaal bellen met uw mobiele telefoon of smartphone naar vaste en mobiele nummers is dat het gebruik van Skype geheel gratis is op het moment dat u direct verbinding probeert te zoeken met andere gebruikers die ook Skype hebben geïnstalleerd op hun mobiele telefoon, smartphone, tablet, computer of tablet. Het maakt voor Skype dan ook niet uit op welke locatie u zich bevindt, u kunt altijd gebruik maken van het Skype netwerk, zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van Skype op het moment dat u zich in het buitenland bevindt. Op deze manier voorkomt u dat u enorme tarieven moet betalen voor het mobiel bellen naar een vast nummer, in landen als Turkije kan een kort telefoongesprek al in de tientallen euro’s lopen, aangezien u belt via het dure netwerk van uw Provider. Het enige nadeel van Skype is dat u altijd toegang moet hebben tot een internetverbinding om gebruik te kunnen maken van Skype, op het moment dat uw internetverbinding wegvalt kunt u dan ook geen contact meer opnemen met andere gebruikers van Skype, daarnaast kunt u dan ook niet meer bellen naar vaste en mobiele nummers. Tegenwoordig is het echter niet meer zo moeilijk om constant verbinding te houden tot het internet met een mobiele telefoon, smartphone of tablet, hierdoor kunt u eigenlijk altijd gebruik blijven maken van het netwerk van Skype.
Ook het bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers via uw Skype account in het buitenland is een stuk voordeliger dan het bellen met uw eigen mobiele telefoon naar een vast of mobiel nummer in het buitenland. De tarieven die u moet betalen voor het bellen met uw mobiele telefoon naar een vast of mobiel nummer in een ander land (bijvoorbeeld naar Nederland) zijn vaak enorm, u ziet de hoge rekening pas op het moment dat de maandelijkse telefoonrekening op de deurmat valt. De tarieven die u moet betalen voor het bellen naar vaste en mobiele nummers met uw Skype account zijn erg laag, daarnaast weet u direct hoeveel geld u gebruikt met uw Skype account. Uw Skype account werkt in feite hetzelfde als een mobiele telefoon met een prepaid kaartje, u koopt een bepaald tegoed voor uw Skype account (Skype tegoed) en u kunt bellen met dit tegoed totdat het op is, hierna hebt u, net als bij een prepaid kaart, de mogelijkheid om uw Skype tegoed op te waarden.
Geen vaste kosten
Een ander groot voordeel van Skype is dat u nergens aan vast zit, Skype maakt namelijk geen gebruik van verschillende abonnementen waaraan u eindeloos vastzit, daarnaast krijgt u bij het kopen van Skype tegoed ook geen zogenaamd ‘gratis mobiele telefoon’. n de loop der jaren zijn er veel accessoires gekomen voor Skype, zo kunt u bijvoorbeeld een mobiele telefoon kopen die speciaal ontwikkeld is voor Skype.
Deze Skype telefoon lijkt precies op een normale mobiele telefoon, echter is deze geheel ingesteld voor Skype. Hierdoor hoeft u voor het gebruik van Skype niet constant achter uw computer of laptop zitten, u kunt gewoon door het huis lopen en ondertussen uw gesprek met een andere gebruiker van Skype of met een vast of mobiel nummer voortzetten, zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden. Zoals u kunt zien heeft Skype downloaden veel voordelen, het grootste voordeel van Skype is en blijft natuurlijk dat het bellen met andere gebruikers geheel gratis is. Als zowel u als de persoon die u wilt bellen Skype heeft gedownload kunt u gratis een video en belverbinding met deze persoon leggen, daarnaast zijn de tarieven voor het bellen met uw Skype account naar vaste en mobiele nummers natuurlijk ook een heel stuk goedkoper dan de tarieven die u moet betalen bij uw provider.
Met Skype kunt u overal op de wereld bellen, het maakt voor het netwerk van Skype dan ook niet uit waar u zich bevindt op het moment dat u een verbinding wilt leggen met een andere gebruiker van Skype of wilt bellen met een vast of mobiel nummer. Het enige vereiste voor het gebruik van Skype is dat u een goede internetverbinding moet hebben, zo kunt u bijvoorbeeld via het 3G of 4G netwerk gebruik maken van Skype, natuurlijk kunt u ook bij uw vakantiebestemming een WiFi verbinding regelen waardoor het internet u ook geen geld kost. In vrijwel alle gevallen is het gebruik van Skype (bijvoorbeeld in combinatie met een groot internetabonnement die u af kunt sluiten bij een provider) een stuk voordeliger dan het constant mobiel bellen naar vaste en mobiele nummers. U ziet pas echt hoeveel u bespaard op het moment dat u de telefoonrekening van voor het gebruik van Skype vergelijkt met de telefoonrekening (inclusief het te betalen Skype tegoed) van na het gebruik van Skype.
Skype Android downloaden
De laatste jaren heeft Skype op het gebied van ontwikkelingen zeker niet stilgezeten, in de loop der jaren is Skype beschikbaar geworden voor steeds meer verschillen toestellen, zo kunt u tegenwoordig zelfs Skype op uw televisie downloaden. Het enige dat hetzelfde is gebleven is het gebruiksgemak van Skype, of u nou gebruik maakt van Skype op uw mobiele telefoon, smartphone, tablet, laptop, computer, Playstation, Xbox of een televisiescherm, Skype is zeer makkelijk te downloaden en erg makkelijk in gebruik. Op het moment dat u de korte uitleg van Skype hebt gelezen en gevolgd weet u precies hoe u verbinding moet leggen met andere Skype gebruikers. Daarnaast weet u dan ook precies hoe u kunt bellen naar vaste en mobiele nummers met uw Skype account.
Tegenwoordig maken steeds minder mensen gebruik van een mobiele telefoon, tegenwoordig maakt men namelijk steeds meer gebruik van een smartphone. Op dit moment kennen we smartphones met verschillende besturingssystemen, zo kunt u bijvoorbeeld een Smartphone kopen die draait op het besturingssysteem Windows 8, maar u kunt ook een smartphone of tablet kopen die draait op Android of op de IOS van Apple. Voor Skype downloaden maakt het niet uit op wat voor soort besturingssysteem uw mobiele telefoon of tablet draait, Skype downloaden kunt u namelijk zowel op een Android toestel als een toestel dat draait op Windows 8 of op het besturingssysteem IOS van Apple.
Skype downloaden op een Android mobiele telefoon, smartphone of tablet werkt eigenlijk ongeveer hetzelfde als Skype downloaden op een computer of laptop, alleen werkt het downloaden van Skype op een Android mobiele telefoon, smartphone of tablet via de Google play store. Het downloaden van Skype op zowel een Android, als een IOS en Windows 8 toestel is geheel gratis. Skype is een erg klein programmatje die binnen enkele minuten geheel gereed staat voor gebruik op uw toestel. Nadat u een account hebt aangemaakt voor Skype kunt u direct chatten, bellen en een videogesprek starten met andere gebruikers. Nadat u uw Skype tegoed hebt opgewaardeerd kunt u ook bellen met vaste en mobiele nummers. Om Skype te kunnen downloaden en te kunnen gebruiken moet u natuurlijk wel toegang hebben tot een goede internetverbinding, het netwerk van Skype werkt namelijk geheel via het internet. Op het moment dat u nog geen Skype account hebt, dan kunt u deze in enkele stappen aanmaken op de website van Skype, daarnaast kunt u ook op Skype aanmelden met uw hotmail (MSN messenger) account of met Facebook. Op het moment dat u voor het stoppen van MSN messenger al een MSN messenger account had, dan kunt u hier gewoon weer mee inloggen bij Skype waardoor uw contacten uit MSN messenger ook gewoon in uw Skype account worden geladen, op deze manier hoeft u niet opnieuw alle contacten die u eerder had in uw MSN messenger vriendenlijst opnieuw toe te voegen. Ook als u al een account op Facebook hebt kunt u direct hiermee inloggen op Skype, ook in dat geval zullen alle contacten van uw Facebook account in uw Skype account worden geladen. Als u voor het stoppen van MSN messenger ook al een Skype account had (waardoor u op dit moment dus een los Skype account en een los MSN messenger (Hotmail) account hebt), dan kunt u deze twee accounts gemakkelijk samenvoegen. Skype zal u vragen of u beide account samen wilt voegen, op het moment dat u voor de eerste keer met uw account inlogt op Skype nadat MSN Messenger en Skype zijn samengevoegd.
Skype installeren
Skype downloaden is erg makkelijk en voor iedereen goed te doen, Skype installeren is voor de meeste mensen echter alweer een stuk moeilijker. Het downloaden van Skype op uw mobiele telefoon of smartphone kan gemakkelijk via de applicatie store, bij Android is dit de Google Play market (eerder Android market), bij een Apple smartphone of tablet is dit de Apple App store en bij overige smartphones is dit gewoon Windows 7 of Windows 8. Skype installeren op uw smartphone of tablet is heel makkelijk, dit doet het toestel namelijk helemaal vanzelf. Nadat u in de applicatie store ervoor hebt gekozen Skype te downloaden zal uw mobiele telefoon, smartphone of tablet deze meteen gaan downloaden en vervolgens installeren. Nadat de mobiele telefoon, smartphone of tablet klaar is met het downloaden en installeren van Skype zal er een nieuw icoontje in het hoofdmenu van uw toestel verschijnen, nadat u ervoor hebt gekozen het programma op te starten kunt u direct een gratis Skype account aanmaken of inloggen met uw oude Skype account, uw MSN messenger account of uw Facebook account.
Tijdens het installeren van Skype kunnen zich een aantal problemen voordoen die u bij het simpelweg downloaden van Skype niet hebben, zo kunt u tijdens het installatieproces een melding krijgen dat Skype al op uw computer of laptop is geïnstalleerd, in dat geval hebt u Skype al op uw computer staan. Indien Skype echter nog steeds niet werkt, dan kunt u deze via het configuratiescherm verwijderen waarna u opnieuw kunt proberen om Skype te downloaden en te installeren.
Skype downloaden is erg makkelijk, dit kunt u namelijk doen door naar de website van Skype te gaan en vervolgens op de button ‘Skype downloaden’ te klikken. Voordat u deze button ziet dient u eerst naar het toestel te gaan waarvoor u Skype wilt downloaden, als u Skype wilt downloaden op uw computer of laptop kunt u in dit menu dus kiezen voor een computer of laptop. Als u Skype wilt downloaden op uw mobiele telefoon, smartphone of tablet kunt u deze direct downloaden in de applicatie store, maar u kunt ook naar de website van Skype gaan die u vervolgens doorverwijst naar de juiste applicatie in de applicatie store waarna u Skype kunt downloaden. Nadat u er op uw computer of laptop voor het gekozen om Skype te downloaden zal er een melding in beeld komen waarmee u het installatieproces van Skype kunt starten. Alvorens u Skype op uw computer of laptop kunt installeren dient u het programma toestemming te geven zich te installeren op uw besturingssysteem, dit doet u door te kiezen voor ‘uitvoeren’, hiermee voert u het installatieproces uit. Nadat u voor uitvoeren hebt geklikt zult u nog een aantal keer akkoord moeten gaan met de voorwaardes van Skype, het is natuurlijk belangrijk om de voorwaardes van Skype goed door te lezen zodat u precies weet hoe Skype met uw gegevens omgaat. Nadat u alle stappen hebt gevolgd, zoals vermeld op de website van Skype, zal het programma op uw bureaublad komen te staan, waarna u het programma op kunt starten. U kunt vervolgens wederom inloggen met uw oude Skype account, uw oude MSN messenger account en uw Facebook account. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een nieuw Skype account aan te maken of uw oude Skype account samen te voegen met u oude MSN messenger account. Op deze manier kunt u gemakkelijk al uw oude contacten in uw Skype account laden waarna u direct gratis contact op kunt nemen!