Word

Word Downloaden

Office programma
4/5
111 reviews

Downloads: 1468x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Word

Word is onderdeel van het Microsoft Office pakket en niet gratis te downloaden. Via bovenstaande link kun je naar de officiële website van microsoft office.

Word downloaden

Om op de computer teksten te schrijven, gebruik je een tekstverwerker. Dit is een programma is speciaal bedoeld om teksten te kunnen verwerken. Een van de bekendste programma’s is Word. Dit programma is onderdeel van Microsoft. Het programma is te koop via een computerwinkel, maar ook te downloaden.

Wat is Word?

Word is de meest gebruikte tekstverwerker van over de hele wereld. Het is een Engelse term die staat voor ‘woord’. De eerste versie kwam in 1983 uit. Een aantal jaren later verscheen de eerste versie voor het systeem Windows. Nu is er elke paar jaar een vernieuwde versie beschikbaar. Met Word is het mogelijk om teksten te typen en op te slaan, te printen. Je kunt er zelfs afbeeldingen in verwerken. Dit kan door middel van speciale opmaakelementen. Denk aan leuke plaatjes en foto’s. Ook de letters zijn aan te passen. Maak ze dikgedrukt, geef ze een kleur of onderstreep de tekst. Of maak een bestand op door paginanummers en een logo toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aanschaf van Word

De nieuwste versie op dit moment is 2016. Deze is in de winkel verkrijgbaar. Officieel moet je Word – of het pakket van Microsoft kopen. In dit pakket zitten – naast Word – ook andere programma. Zoals PowerPoint om diapresentaties mee te maken, of Excel om mee te kunnen rekenen. Het zogenoemde Office pakket is verkrijgbaar via computerwinkels. Ook online kun je het pakket bestellen. De meest simpele uitvoering kost ronde 150 euro. Het is ook mogelijk om het programma tijdelijk en gratis te proberen. Dit is de online proefversie van Office. Deze heet Office 365. Houd er rekening mee dat je deze maar tijdelijk kunt gebruiken. Daarna zal je Word toch echt moeten aanschaffen.

Downloaden van Word

Een andere optie is het downloaden van Word. Oudere versies van Word zijn niet meer verkrijgbaar in de winkel. Veel mensen gebruiken echter nog wel oudere versies, zoals Word 2003, 2007, 2010 en 2013. Deze versies werken nog prima. Tevens zijn deze versies nog – illegaal – te downloaden via het internet. Let op: dit is strafbaar.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads