Flashplayer downloaden

Flash Player Downloaden

Programma’s
4/5
217 reviews

Downloads: 769x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Flash Player

Adobe Flash Player maakt het mogelijk om interactieve bestanden af te spelen. Flash Player is software van Adobe. Alle Flash-inhoud kan met dit programma worden afgespeeld. Meestal staat het standaard op computers met internetverbinding. Hier vallen mobiele apparaten als tablets en smartphones niet onder. De Adobe Flash Player is een closed source. Het programma kan onder diverse platformen werken. Denk aan Mac OS, Windows en Linux.

Werking en beschikbaarheid van Adobe Flash Player

De nieuwste versie voor Mac OS en Windows is 24.0. Op Windows vind je het programma in twee varianten, namelijk een versie voor Internet Explorer en een versie voor alle andere browsers. Denk aan Mozilla Firefox en Google Chrome. Wanneer je geen toegang hebt tot bepaalde video’s, kun je een software – zoals Adobe Flash Player – installeren. Dit programma helpt je om de inhoud van websites te kunnen bekijken. De voornaamste functionaliteiten zijn een multimediaspeler, automatisch updatesysteem en compatibiliteit. Deze laatste betekent dat je toegang hebt tot elke pagina met elke browser. Het is nodig dat je pc over een Flash Player beschikt. Anders is het niet mogelijk om interactieve bestanden te bekijken.

Geïntegreerd met Microsoft Edge

Wanneer je op de bovenstaande link klik voor download, zal de pagina aangeven of je wel/niet Flash Player hebt. Indien je het niet hebt, is het mogelijk om het te downloaden. Indien je Microsoft Edge op je apparaat hebt, is het niet nodig om Adobe Flash Player te downloaden. Flash Player is namelijk geïntegreerd met Microsoft Edge. De internetbrowser van Windows. Dit is het geval wanneer je de nieuwste versie van Windows hebt. Dit is Windows 10. Indien dit het geval is, zal dit ook worden aangegeven op de pagina.
Downloaden Flash Player
Adobe Flash Player is op een eenvoudige manier te downloaden en te installeren. Dit kun je op de volgende manier doen:
  • Klik op de button bovenaan deze pagina.
  • Klik op de groene knop met Downloaden.
  • Indien Flash Player niet op je apparaat staat, zal er een nieuw venster worden geopend. Klik op Uitvoeren of Opslaan om het bestand op te slaan en te downloaden.
  • Het downloaden wordt gestart. Na de download komt er een nieuw venster om de installatie te voltooien. Volg ook hier de stappen in het scherm.
  • Na de installatie kun je weer optimaal gebruikmaken van het internet en interactieve bestanden bekijken.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads