Safari downloaden

Safari downloaden

Webbrowser
4/5
335 reviews

Downloads: 954x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Safari

Via bovenstaande link kun je gemakkelijk en snel Safari downloaden. Apple heeft zijn zaken altijd goed op orde en zorgt ervoor dat bovenstaande pagina altijd actueel is. Fijn voor ons, want wij hoeven de link zelden te controleren.
Safari is een webbrowser, welke is ontwikkeld door het bedrijf Apple. Safari wordt standaard meegeleverd met een tweetal besturingssystemen, namelijk iOS en MAC OS X. Daarnaast is de browser standaard geïnstalleerd op de mobiele apparaten van Apple. Denk aan de iPad en de iPhone. Safari is niet helemaal open source. Dit geldt alleen voor de interne motor (layout-engine WebKit). Safari is de vierde browser in de wereld (na Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox).

Safari versies downloaden

De eerste versies van Mac OS X werden alleen met Internet Explorer (Microsoft) geleverd. Bij MAC OS X 10.3 werd Safari toegevoegd. Sinds de 10.4 versie wordt Safari als enige browser meegeleverd. Safari is dan ook gelanceerd als standaardbrowser voor alle iOS-apparaten. Het is zelfs niet mogelijk om een andere browser in te stellen op de apparaten. Toch zijn er diverse browsers die een mobiele versie voor iOS op de markt hebben gebracht.

Mogelijkheden van Safari

Met Safari kun je alles doen wat andere webbrowsers ook kunnen. Ga (incognito) naar websites van over de hele wereld, maak bladwijzers aan en integreer e-mail. Ook biedt Safari geavanceerde mogelijkheden. Denk aan zoeken, aanmaken van tabbladen en spellingscorrectie. Net zoals andere browsers doet Safari suggesties bij het invoeren van een zoekterm. Sinds versie iOS 7 kunnen er meer dan acht tabbladen tegelijk open staan. In de versie daarna (iOS8) worden tabbladen overzichtelijker weergegeven. Ze worden verdeeld in diverse blokken. Daarnaast worden er stapeltjes gemaakt van pagina’s die op elkaar aansluiten. Sla gebruikersnamen en wachtwoorden op, zodat je deze niet elke keer opnieuw in hoeft te vullen.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads

Downloaden Safari

De browsers zijn via diverse websites te downloaden. Wanneer je via de zoekmachine (bijvoorbeeld Google) intypt ‘downloaden Safari’ krijg je diverse websites te zien waar je de laatste versies kunt downloaden. Een optie is om het op de volgende manier te doen.
  • Klik op de link bovenaan deze pagina.
  • Hier krijg je diverse versies van Safari te zien. De meest recente staat links.
  • Kies welke versie je wilt hebben en klik hier op.
  • Je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Hier kun je op een blauwe knop met download klikken.
  • Onderin het scherm komt een kleine pop-up tevoorschijn. Je kunt kiezen of je het bestand gelijk op wilt slaan (opslaan) of een locatie wilt kiezen om het bestand op te slaan (opslaan als). Indien je deze versie toch niet wilt, kun je op annuleren klikken.
  • Na klikken op opslaan start de installatie. Volg de instructies op het scherm om de download te voltooien.
  • Na de installatie is er een snelkoppeling te vinden op het bureaublad. Safari is te herkennen aan een blauw icoontje met een soort windwijzer.
  • Dubbelklik om deze te openen en om te surfen op het internet.