Windows

Windows Live Downloaden

Programma’s
4/5
218 reviews

Downloads: 2463x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Windows Live tot 10-1-2017

Daarna is Windows live niet meer te downloaden.
Windows live is de benaming voor een serie gratis internet- en desktopdiensten. Dit is van Microsoft, een softwarebedrijf. De bedoeling van het programma is dat alles op één plek bij elkaar komt. Denk aan het beheer van bestanden op de computer én op het internet. Het is een centraal punt voor alle bekende diensten. Bovendien zorgt Windows Live ervoor dat ze elkaar goed ondersteunen.

Online en offline diensten

Het programma maakt onderscheid tussen diensten online en diensten voor de computer. De online diensten vind je in een concreet overzicht op de startpagina. Denk aan Hotmail, Windows Live Groups, Windows Live Photos en Windows Live Spaces. Via de downloadpagina kunnen desktopprogramma’s worden gedownload. Deze programma’s zijn – in een pakket – de Windows Live Essentials. In dit pakket zit ook de fotogalerij en Messenger. Windows Live Mail is het gratis e-mailprogramma van Microsoft. Hiermee is het mogelijk om offline e-mails te schrijven met je Hotmail/Outlook account. Maar je kunt ook met Gmail inloggen. Je kunt e-mail ophalen vanuit meerdere accounts.

Integratie

Windows Live werd eerder – tot aan Windows XP – meegeleverd met een pc. Vanaf Windows Vista tot Windows 7 was er altijd een link in het introductiecentrum beschikbaar. Hier kon Windows Live gedownload worden. De suite is vanaf Windows 8 helemaal in Windows geïntegreerd. De benaming Windows Live is er niet meer. De apps in Windows 8 en hoger kunnen worden verwijderd. OneDrive is noodzakelijk om gegevens te kunnen synchroniseren en op deze manier ook op andere computer te kunnen gebruiken.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads

Downloaden Windows Live downloaden

Zoals gezegd is Windows Live niet meer beschikbaar. Windows Live Mail is nog wel online en gratis te downloaden. Dit is onder andere mogelijk op de volgende manier:
  • Ga naar de volgende link: https://windows-live-mail.nl.softonic.com/.
  • Klik hier op de groene knop met gratis download.
  • Hier heb je de mogelijkheid om aan te melden met je Facebook of Googleaccount. Je kunt ook voor een alternatieve download kiezen. Deze staat iets daaronder (groene knop).
  • Klik erop. Er wordt (onderin) een pop-up geopend. Klik op opslaan om de download te starten. Het is ook mogelijk om het bestand zelf een plek te geven op je pc. Klik dan op opslaan als.
  • Het kan zijn dat er een beveiligingswaarschuwing tevoorschijn komt. Klik op uitvoeren om verder te gaan. Vervolgens kan het zijn dat je nog een keer toestemming moet geven (middels doorgaan of ja).
  • Er komt een welkomstscherm met de vraag welke programma’s geïnstalleerd moeten worden. Automatisch worden alle programma’s aangeboden. Dit is echter niet nodig. Klik daarom op zelf de programma’s kiezen die geïnstalleerd moeten worden.
  • Verwijder de vinkjes voor de programma’s die je niet wilt hebben en klik op installeren.
  • De download begint. Dit kan enige tijd in beslag nemen. De voortgang is bij te houden.
  • Na het installeren krijg je een melding. Klik op sluiten. Mogelijk moet de computer opnieuw worden opgestart. Dit om de installatie te voltooien.
  • Het programma is te vinden onder start à alle programma’s. Bij Windows 8.1 of hoger vindt je een tegel op het startscherm.