LinkedIn Downloaden

LinkedIn Downloaden

Social media platform
4/5
1218 reviews

Downloads: 1108x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download LinkedIn

LinkedIn is een netwerksite speciaal bedoeld voor zakelijke contacten. Door middel van je persoonlijke profiel laat je zien welke opleiding en werkervaring je hebt opgedaan. Het is als het ware een online CV. Met name wanneer je opzoek bent naar een nieuwe baan of je netwerk wilt uitbreiden, kan het heel effectief zijn. Gemakkelijk is om dan de gratis app te downloaden. We leggen je uit hoe je dit kunt doen.

LinkedIn Downloaden op jouw apparaat?

De app is te downloaden op Android, iPhone, Windows Phone en iPad. Om LinkedIn te kunnen downloaden, moet je naar de store van je telefoon gaan. Deze staat standaard op je apparaat. De naam van de store kan verschillen per besturingssysteem. Bij Android is het bijvoorbeeld de Play Store en bij Apple de App store. De applicatie is bij Android te herkennen aan een wit icoontje met een driehoekje. Deze verschilt tevens per besturingssysteem. De store gevonden? Klik er dan op om deze te openen. Volg nu de volgende stappen:
  1. In de app is het mogelijk om te zoeken. Dit kan door middel van het witte balkje bovenaan. Bij Apple kun je zoeken door middel van het loepje onderin.
  2. Typ LinkedIn in en klik om te zoeken.
  3. Je krijgt nu een lijstje met apps. Kies voor LinkedIn van het gelijknamige bedrijf. Deze staat bovenaan. De app is te herkennen aan het blauwe icoontje met ‘in’.
  4. Er verschijnt een nieuw scherm. Klik op ‘installeren’ en vervolgens op doorgaan.
  5. Wordt er gevraagd om accountfiguratie voltooien? Dan kun je op overslaan klikken. Klik uiteindelijk op accepteren om de applicatie te downloaden. Zorg dat je genoeg ruimte op je telefoon hebt. Verwijder eventueel apps die je niet meer gebruikt of haal foto’s van je apparaat.
  6. Het kan een paar minuutjes duren voordat de download is voltooid.
  7. Er wordt automatisch een snelkoppeling gemaakt en op je bureaublad gezet. Waar de snelkoppeling staat is afhankelijk van de ruimte op je bureaublad. Zoek tussen de apps om LinkedIn te vinden. Deze herken je aan een blauw icoontje met de witte letters ‘in’.
  8. Snelkoppeling gevonden? Klik er dan op om deze te openen.
  9. Je zal eenmalig in moeten loggen. Dit doe je aan de hand van je e-mailadres en wachtwoord. Nog geen account? Dan zal je deze moeten aanmaken. Klik hiervoor op ‘account aanmaken’. Volg de stappen in het scherm en log daarna in. Het is ook mogelijk om via de website van LinkedIn een account aan te maken. Ga hiervoor naar linkedin.com.
  10. Vanaf nu kun je ontwikkelingen gemakkelijk op LinkedIn bijhouden. Tevens ontvang je meldingen op je telefoon en kun je zelf updates plaatsen.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads