CC Cleaner

Ccleaner Downloaden

virusscanners
4/5
245 reviews

Downloads: 1248x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Ccleaner

Via bovenstaande link kunt u direct kiezen tussen de gratis versie of de pro versie van Ccleaner. De proversie kost 19,95.
Ccleaner is een tool (programma), welke je kunt downloaden op de computer. Het programma zorgt ervoor dat je computer goed wordt onderhouden, door het systeem schoon te maken. Bijvoorbeeld door het opsporen en verwijderen van ongebruikte, overbodige of ongeldige bestanden. Denk aan cookies, snelkoppelingen (die al zijn verwijderd), internetgeschiedenis, incorrecte registersleutels, tijdelijke bestanden, cache en onlangs geopende of verwijderde bestanden. Al het overbodige materiaal wordt definitief verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je computer goed en snel blijft werken.

Specificaties Ccleaner

Het programma is gemaakt door Piriform. Sinds 2013 biedt het bedrijf ook een versie aan speciaal voor smartphones en tablets die draaien op Android. Naast het opschonen heeft het programma ook een aantal andere functies. Denk aan het uitschakelen van programma’s die starten bij het opstarten van Windows of een signaleringsoptie voor dubbele bestanden. Je hebt de mogelijkheid om je pc te optimaliseren, overbodige elementen te verwijderen en je computer schoon te houden. Is je pc langzaam? Dan kan het raadzaam zijn om de ccleaner in te schakelen.

De voordelen

Naast dat je computer wordt opgeschoond en beter zal werken, is het programma zelf gemakkelijk in gebruik. Ook wanneer je minder ervaren bent met computer en programma’s. Het programma werkt efficiënt, is betrouwbaar en te gebruiken voor diverse systemen, zoals Windows 7 en hoger, XP en Vista. Het is een onmisbaar programma voor elk apparaat. Het verbetert de prestaties van je computer.

Gratis en betaalde versies

Via de link op onze site, zie je welke versies Ccleaner heeft. Dit is één gratis en twee betaalde versies. De gratis versie bevat de noodzakelijke dingen. Het zorgt bijvoorbeeld voor een snellere computer en bescherming van je privacy. Voor wat uitgebreidere mogelijkheden en betere opschoning zijn er nog twee andere mogelijkheden; Ccleaner professional en Ccleaner professional Plus. Van de eerste variant is een gratis proefversie te downloaden. Deze kun je 30 dagen proberen. Daarna betaal je omstreeks 16 euro. De plus variant biedt nog meer mogelijkheden, zoals het analyseren van hardware. Van deze versie is er geen proefversie te downloaden. Deze schaf je aan voor omstreeks 40 euro.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads

Ccleaner downloaden

  • Voor het downloaden van Ccleaner ga je naar de volgende link bovenaan deze pagina.
  • Hier heb je keuze uit drie verschillende pakketten. Klik – onderaan – op download (onder de gratis/free versie).
  • Er komt een nieuwe pagina. Klik hier op de groene knop met start download.
  • Onderaan verschijnt een pop-up. Klik op opslaan. Het bestand op een specifieke plek opslaan? Klik dan op opslaan als.
  • Na het downloaden verschijnt er onderaan weer een pop-up. Klik op uitvoeren.
  • Klik in het nieuwe schermpje op ja (er wordt gevraagd of er wijzigingen aangebracht mogen worden).
  • Klik op de blauwe knop met installeren. Het programma wordt geïnstalleerd en daarna klik je op nu starten. Het programma wordt geopend. Klik op analyseren. Het programma gaat dan opzoek naar bestanden die verwijderd kunnen worden. Middels de blauwe knop met schoonmaken worden de bestanden definitief verwijderd.
  • Je vindt het programma vanaf nu op je bureaublad. Je herkent het aan een rode zee met een blauwe bezem.