Vlc downloaden

VLC download

Programma’s
4/5
145 reviews

Downloads: 2345x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

VLC

VLC media player is de bekendste gratis media player die je kunt vinden op het internet. Het is een open source media player wat inhoudt dat de geschreven broncodes vrij zijn en beschikbaar voor iedereen. Elke bestandsindeling die je kunt bedenken wordt ondersteund door de media player genaamd VLC. Ook is de mediaspeler beschikbaar voor alle populaire besturingssystemen zoals Android en iOS. Ideaal als je een mediaspeler nodig hebt die portable is en je onderweg of op de bank kan voorzien van je entertainment ongeacht wat de bestandsindeling ook is.

Download VLC

Of je nu je favoriete video’s of gedownloade films wilt bekijken. VLC media player doet het allemaal voor je. Wil je het geluid net wat versterken in je video dan is dit makkelijk te doen in de optie binnen de media player. Ook is er de optie om je video of film te versnellen of te vertragen voor de doeleinden die je voor ogen hebt. Een andere optie die het noemen waard is is de optie om delen uit je video e knippen. Handig als je een video maakt met hoogtepunten van een speciale gelegenheid of een familiedag bijvoorbeeld. Ook beschikt VLC media player over de functie om radiozenders te beluisteren en podcasts af te spelen. Tel daarbij op de opties die de VLC media player heeft wat betreft het fine tunen van de audio-instellingen is dit kwalitatief een prima functie. Hoe dan ook een download van de VLC media player is een prima keuze voor welke doeleinden het ook mag zijn.

VLC media player downloaden

Overtuigd van de kwaliteit van deze media player en wil je weten waar je hem kan downloaden? Dat kan op de officiële site van VLC media player genaamd videolan.org. Een download is slechts een paar muisklikken van je verwijderd en je kunt aan de slag met de meest uitgebreide media player die er te vinden is op het internet. Beschikbaar voor vrijwel elk besturingssysteem waaronder Windows, Linux, en het altijd populaire macOS. Wij kunnen niks anders doen dan VLC media player aanraden en wensen je veel plezier tijdens het gebruik!
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads