Soundcloud downloaden

Soundcloud download

Programma’s
4/5
48 reviews

Downloads: 456x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Soundcloud

Soundcloud is het online platform wat gezien kan worden als een rijzende ster en hard op weg is een van de grootste aanbieders op het gebied van het online streamen van muziek te worden. Ook een optie bij Soundcloud is het uploaden van je eigen gemaakte muziek om zo bekendheid te werven als je een beginnende artiest bent of muziek maakt als hobby. Voor dj’s zijn er een aantal extra functies te vinden om muziek te mixen. Er zijn diverse opties wat betreft het aanmaken van een account. Deze komt in 3 opties waarvan de eerste gratis is, maar heeft een aantal restricties zo kun je geen songs downloaden via Soundcloud. Iets wat met het Soundcloud go en Soundcloud go+ abonnement wel kan. Soundcloud is een degelijke optie als je muziek wilt streamen en wilt downloaden. Ook een prima optie voor creators en luisteraars van nieuwe muziek. Een breed platform voor een groot publiek en daar is niks mis mee!

Download Soundcloud

Soundcloud is te downloaden op de Apple store voor devices met iOS en in de Play store voor Android devices. Een zoekopdracht in de zoekbalk van je store naar keuze met het woord Soundcloud levert direct en link op naar de officiële app en vanuit daar is het een kwestie van installeren. Open de app en kies je abonnement en je kunt naar alle hartenlust muziek van bekende artiesten of van nieuwe artiesten luisteren. Liever songs downloaden via Soundcloud op je device? Ook geen probleem!

Soundcloud downloader MP3

Ook beschikt Soundcloud over een downloader voor muziek. Op die manier kun je songs downloaden via Soundcloud voor offline gebruik. Handig als je geen internet hebt als je op reis bent of simpelweg even geen zin hebt om online te zijn. De optie voor het downloaden van je favoriete muziek vind je wanneer je een nummer afspeelt en daar rechts onderin op de 3 stipjes klikt. Dan verschijnt de optie om het nummer te downloaden. Kies de plek van opslag en voilà het nummer is gedownload. Handig om mee te nemen en af te spelen waar en wanneer je dat wilt.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads