Origin download

Programma’s
4/5
82 reviews

Downloads: 899x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Origin

De bekende producent van populaire games Electronic Arts heeft Origin in 2011 in het leven geroepen om de concurrentie aan te gaan met andere bekende platformen op het gebied van gaming. Sinds die tijd is Origin gestaag gegroeid en zijn er momenteel wereldwijd rond de 50 miljoen gebruikers die gebruik maken van dit platform. Op Origin kun je je favoriete games makkelijk vinden en downloaden op het apparaat waar je Origin op gebruikt. Alles wat je aanschaft wordt gekoppeld aan je accountgegevens zodat je overal toegang hebt tot je favoriete games na het installeren van Origin.

Download Origin

Origin van Electronic Arts is beschikbaar als download voor Windows of Mac. Deze versies van de client die op je computer gaat draaien zijn te vinden op de officiële website van Origin. Makkelijk te installeren op Windows en macOS. Na de installatie is het tijd om je account aan te maken en op zoek te gaan naar een game die bij je past. Of misschien wil je Origin liever eerst proberen nadat je de download voor Windows of Mac hebt geïnstalleerd. Ook dat kan met een van de vele gratis games die er te vinden is op de client van Origin. Ook heeft Origin wekelijks nieuwe aanbiedingen die het net wat aantrekkelijker maken om een nieuwe game aan te schaffen. Met een abonnement op EA Play krijg je altijd een korting van 10 procent op je digitale aankopen dus ook zeker het overwegen waard als je Origin hebt geïnstalleerd.

Origin EA

Origin is afkomstig van EA, wat staat voor Electronic Arts. Een producent van geliefde games die zich graag goed op de markt wilde zetten tegenover het populaire Steam, Uplay en andere aanbieders van digitale games. En dat is prima gelukt met Origin. Het aanbod beperkt zich niet enkel tot games uit eigen stal. Er is genoeg te vinden aan genres en games van andere producenten dan Electronic Arts. Tel daarbij op de prima kortingen die je ontvangt en de gratis games die er te spelen zijn. Dan kunnen we enkel een download voor Windows of Mac aan je aanraden.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads