Netflix download

Netflix download

Programma’s
4/5
343 reviews

Downloads: 2614x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Netflix

Het geliefde platform Netflix staat bekend om het enorme aanbod aan films en series die ze in het assortiment hebben. Voor iedereen is er wat te vinden ongeacht welk genre je voorkeur heeft. Ook creëert Netflix hun eigen series en films en deze vallen bij het grote publiek vaak goed in de smaak. Lekker een weekend bingewatchen? Met een keuze uit meer dan 5000 unieke titels zit er vast wel iets voor je tussen. Levert dat keuzestress op? Dan heeft Netflix sinds kort de oplossing voor je met een functie die gebaseerd op jouw geschiedenis van kijken een film of serie voor je selecteert. Wel zo handig als je avondje bankhangen uit dreigt te lopen op een avondje keuzes maken. Kortom Netflix is met hun aanbod en diversiteit in content een aanrader die zeker het downloaden waard is!

Download Netflix app

Netflix is voor diverse besturingssystemen te downloaden waaronder het geliefde Android en iOS. De app vinden is snel gedaan en een kwestie van opzoeken in de Apple Store voor iOS of Play Store voor Android. Installeer eenvoudig Netflix en kies het abonnement wat bij je past. Kijk je films op meerdere apparaten? Dan heeft Netflix daar het passende abonnement voor. Hou je het basic en heb je genoeg aan 1 of 2 apparaten? Dan heeft Netflix ook daar het passende abonnement voor. Als je de prijs vergelijkt met de content die Netflix je biedt dan krijg je wat ons betreft zeker waar voor je geld!

Download Netflix Mac

Ook macOS ontbreekt niet in het aanbod van Netflix als het op besturingssystemen aankomt. Surf in je browser richting Netflix.com en log in op je account. Op deze manier kun je op je Mac onbeperkt genieten van de content die Netflix te bieden heeft en wordt de kwaliteit van de content die je wilt kijken ondersteund tot de resolutie van 4K. Ook zijn series en films te downloaden om offline te kijken als je bijvoorbeeld onderweg bent en geen internet tot je beschikking hebt. Niks op tv? Zet gerust je Mac aan en geniet van alles wat Netflix je te bieden heeft!
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads