Kodi Downloaden

Programma’s
4/5
129 reviews

Downloads: 1345x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Download Kodi

Kodi is een mediacenter die je onder andere kunt gebruiken om online televisie te kijken. Ook kun je er films mee kijken, en series en andere programma’s mee streamen. Ook kun je Kodi gebruiken om live uitzendingen mee te bekijken. Je kunt er zelfs ook Netflix films en series mee kijken. Ooit werd Kodi speciaal ontwikkeld voor de XBOX maar het biedt tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Je kunt het ook installeren op je telefoon, tablet en op je PC. Als je Kodi hebt geïnstalleerd kun je er ook allerlei add-ons opzetten waardoor gemakkelijk films en series kunt streamen. Bij Kodi geldt geen enkele tijdslimiet of datalimiet op het gebied van streamen.

Installeren van Kodi

Het installeren van Kodi is heel eenvoudig. Voordat je het gaat installeren is het belangrijk om voor jezelf te bepalen waar je Kodi op wilt installeren. Je krijgt namelijk tijdens het installeren de keuze om aan te geven of je dit wilt doen voor je Windows computer, Linux besturingssysteem, op de Mac OS X, Raspberry Pi, Android of op jouw iPhone of iPad. Zorg er tijdens de installatie voor dat je alle componenten installeert van Kodi zodat je alles in een later stadium ook kunt gaan gebruiken. Door alle componenten aan te vinken zorg je bij deze stap dat je alles meeneemt. Je kunt bij deze stap ook kiezen om de voertaal in het Nederlands te zetten.

Kodi Add-ons

Naast de standaardopties van Kodi is er nog meer mogelijk met add-ons. Voor films en series kun je bijvoorbeeld kiezen voor de add-ons Exodus of Icefilms. NPO gemist, spotzenders en zenders die kinderprogramma’s uitzenden kun je ook via add-on erop zetten. Ook heb je nog verschillende plug-ins die je kunt gebruiken waarmee je zoveel kunt streamen als je maar wilt. Een voorbeeld van zo’n plug-in is de Stream All The Sources. Hiermee wordt het streamen nog gemakkelijker. Je kunt zelfs ook ondertiteling aanzetten zodat je alle films en series in je eigen voertaal kunt zien.

Voordelen van Kodi

Kodi biedt veel voordelen. Je kunt naast films en series namelijk ook gemakkelijk foto’s en video’s bekijken. Daarnaast is het ook een fijn programma om muziek mee te luisteren. In die zin kun je Kodi ook prima beschouwen als een mediaspeler. Na installatie ziet het er al meteen goed uit. Kodi staat ook bekend om zijn gemakkelijke en snelle navigatie. Zijn streamkwaliteiten zijn uitstekend te noemen. Geen tijdslimieten of datalimieten, dat is wel zo fijn om heerlijk onbeperkt alles te streamen wat je maar wilt. Voordeel van geen limieten is ook dat als je een film aan het streamen bent, dat je niet halverwege moet stoppen. Voordeel van Kodi is ook dat je het vrijwel overal op kunt installeren, of dit nu op jouw Windows PC is, of dat je werkt met Linux, je het op je telefoon of tablet wilt, alles is mogelijk. Dat geeft je als gebruiker de vrijheid die je graag wilt hebben.

Voordelen van streamen via Kodi

Door speciale add-ons te gebruiken maak je het streamen een stuk eenvoudiger. Met deze speciale add-ons van Kodi kun je verbinding maken met een groot aantal streams. Op het moment dat je vervolgens bijvoorbeeld een film of een serie streamt is het voordeel dat je alleen dat gedeelte streamt wat je ook aan het kijken bent. De film of serie hoeft dus niet op het apparaat te worden opgeslagen waarop je op dat moment de film of serie aan het kijken bent. Dit scheelt natuurlijk enorm in opslagcapaciteit. Ook worden er geen bestanden geüpload of gedeeld met andere gebruikers.

Downloaden van Kodi

Je kunt Kodi op een gemakkelijke manier downloaden en installeren door op deze link. Er volgt nadat je hierop geklikt hebt een keuzemenu waarbij je aan moet geven waar je Kodi op wilt installeren: Windows, Linux, MacOs, Android, Raspberry Pi, IOS of op iets anders. Vervolgens kun je de stappen doorlopen die nodig zijn om Kodi te kunnen downloaden. Daarna kun je ermee aan de slag.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads