Google earth

Google Earth download

Programma’s
4/5
98 reviews

Downloads: 468x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Google Earth

Google Earth is een applicatie die je door middel van satellietbeelden en foto’s laat zien hoe een plek eruitziet. Handig voor bijvoorbeeld een geplande vakantie of simpelweg omdat je er benieuwd naar bent. Het is maar net welke doeleinden je voor ogen hebt. Zo is google Earth pro in staat om terug te gaan in de tijd en handig voor lesdoeleinden op scholen zoals topografie en geschiedenis. Een veelzijdige applicatie waar veel gebruik van wordt gemaakt. Miljoenen gebruikers over de hele wereld delen foto’s en beelden die toegepast kunnen worden in Google Earth. En dat is een mooi fenomeen om te zien. Want samen is hoe we het moeten doen.

Download Google Earth

Welk device je ook over beschikt Google Earth is te downloaden voor iedereen. Surf op je Mac of computer naar google Earth en de download is direct beschikbaar voor je ongeacht welk besturingssysteem je ook hebt. Een paar klikken met de muis en je kunt genieten van beelden over de gehele wereld. Ben je toevallig op reis en heb je je smartphone bij? Dan is Google Earth ook te downloaden voor je Android of iOS device. Zodat je die nieuwsgierigheid naar je bestemming kunt stillen. Ook om de aarde te bekijken uit je luie stoel of vanaf de bank een prima optie natuurlijk. Net als voor de andere besturingssystemen makkelijk te vinden in zowel de Google Play Store als in de Apple Store en met een paar handelingen geïnstalleerd.

Google Earth Pro

Deze versie van het populaire Google Earth heeft een aantal extra functies. Ondanks de extra functies is het nog steeds gratis. Qua opties zijn er de volgende mogelijkheden, zo kun je teruggaan in de tijd wat beelden betreft wat weer een unieke beleving geeft aan de content die je bekijkt. Ook bestaat de mogelijkheid binnen google Earth Pro om satellietfoto’s af te drukken op een veel hogere resolutie dan de standaardversie en komt Google Earth Pro met een meetinstrument waarmee je afstanden van punt naar punt kunt meten. Met goed recht Pro te noemen. Ga je mee op een digitale reis?
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads