google drive

Google Drive Download

Programma’s
4/5
114 reviews

Downloads: 468x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Google Drive

Google Drive is de uitkomst om je bestanden op te slaan in de Cloud. Of je nu voor eigen gebruik en doeleinden bestanden op wilt slaan op een veilige manier of voor werk. Het is allemaal makkelijk met Google Drive. Elk populair en veelgebruikt bestandstype wordt ondersteund door Google Drive en is direct te delen met je werk als daar behoefte aan is. Ook is de integratie met Microsoft office een ideale uitkomst om zo nog makkelijker en efficiënter te werk te gaan. We zouden niet in 2021 beland zijn als er niet nog iets speciaals zou zijn aan Google Drive. Namelijk kunstmatige intelligentie. Deze functie voorspelt waar je naar op zoek bent gebaseerd op je geschiedenis en gebruik van Google Drive en andere tools. Een modern en intelligent programma wat je het beste te bieden heeft wat er momenteel beschikbaar is op dit gebied.

Download Google Drive Mac

Een download voor Google Drive voor Mac is dichterbij dan je denkt. Surf simpelweg op je Mac naar Google en vind de optie voor je besturingssysteem op de site. Een kwestie van downloaden en een snelle installatie en je kunt direct aan de slag met Google Drive op je macOS. Bestanden delen wordt zo wel erg makkelijk. Naast macOS is Google Drive ook beschikbaar in de Apple Store. Een ideale combinatie dus als je enkel Appleproducten gebruikt in je privéleven of op het werk. Mocht je andere besturingssystemen gebruiken op je mobiele apparaten zoals Android dan verloop dat ook vlekkeloos als je inlogt op Google.

Download Google Drive Windows

Ook voor Windows is Google Drive te downloaden. Ook voor dit besturingssysteem geldt dat je in je browser naar de site van Google gaat en de versie download die voor Windows geschikt is. Ook makkelijk te integreren met je Offices programma’s die al op je computer geïnstalleerd zijn en je kunt direct aan de slag na de installatie. Google Drive handig is ook goed beveiligd. Zo hou je controle over wat je deelt en met wie je dat wilt delen. Veiligheid ten top in Google Drive en dat is een fijne gedachte.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads