Discord downloaden

Social media platform
4/5

133 reviews

Downloads: 1462x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Discord

Discord is een populair programma om te bellen en chatten tegelijkertijd. Populair onder streamers op diverse platforms zoals YouTube en Twitch en populair onder gamers die elkaar tijdens de game op de hoogte willen houden. Er zijn natuurlijk meer opties om Discord voor in te zetten. Maak een groep aan voor die vergadering voor morgen en heb het er vooraf al over. Een familiegesprek is via Discord ook zo opgezet en je bespreekt alles op een beveiligde en vertrouwde manier. Ook voor digitale klassenbijeenkomsten is Discord de oplossing. Een prima manier dus om contact te houden met wie je dat wilt en welke doeleinden je daar ook voor mag hebben.

Download Discord

Op de officiële site van Discord is het programma te downloaden voor verschillende besturingssystemen. Een Mac download Discord is er ook te vinden net als de downloads voor Android of iOS mocht je dit handmatig willen installeren. Ook is er een optie voor Linux voor degene die het steeds populairder wordende besturingssysteem gebruiken. Andere opties zijn om rechtstreeks te downloaden op het apparaat dat je gebruikt. Dat is handig voor automatische herkenning door je besturingssysteem en op die manier is Discord in een ogenblik geïnstalleerd. Na het installeren is het een kwestie van je registreren met je persoonlijke gebruikersnaam en je kunt beginnen met Discord.

Download Discord Windows

Voor het populaire besturingssysteem Windows is Discord ook beschikbaar. Makkelijk te vinden op de officiële site en in de Microsoft Store. Het installeren is zo gebeurd en je kunt aan de slag na registratie en het claimen van je persoonlijke server. Ook kun je uitgenodigd worden door andere personen die je toevoegen aan hun persoonlijke server. Bijvoorbeeld je collega’s om wat te bespreken of je familie en vrienden. Het handige aan Windows is ook dat je je contactpersonen direct kan uitnodigen als ze ook gebruik maken van Windows je geen zin hebben in software op je computer of een ander platform wat je voor Discord gebruikt dan kun je het ook gebruiken via de webbrowser. Het inloggen gaat makkelijk en je logt gewoon in op je persoonlijke server.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads