Teams downloaden

Teams download

Programma’s
4/5
96 reviews

Downloads: 1478x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Teams

Als je wilt bellen, chatten, vergaderen of in teamverband wilt werken en daarvoor gebruik wilt maken van een videobeldienst dan heeft Microsoft daar een betrouwbaar programma voor genaamd Teams. Deze videobeldienst stelt je in staat om op een degelijke en beveiligde manier met elkaar te communiceren. Door het steeds populairder wordende thuiswerken in deze rumoerige tijd een prima optie om te gebruiken en ook handig te gebruiken voor je sociale contacten. Ook biedt Microsoft maandelijks diverse gratis trainingen aan om Teams beter te leren gebruiken voor je eigen doeleinden en zijn er diverse how-to artikelen te vinden via Microsoft-teams ondersteuning. Een veelzijdig programma dus voor de veelzijdige gebruiker met alle opties die je nodig hebt binnen handbereik.

Download Teams

Microsoft Teams is makkelijk te downloaden via de website van Microsoft en ook te vinden in de Microsoft Store. Installatie is in een paar minuten gebeurd en Teams is direct te koppelen aan je persoonlijk gebruikersaccount die je bij Windows ingesteld hebt. Op die manier ook te koppelen aan al je contacten en je kunt direct van start met je videogesprekken. Ook goed om te vermelden is dat een Microsoft-teams download gratis is. Een mooie bijkomstigheid lijkt ons.

Microsoft Teams download

Nadat je Microsoft-teams download is geïnstalleerd kun je dus direct aan de slag. Een groot voordeel aan teams is vergaderen via videobellen en dat alle gesprekken beveiligd zijn zodat er niemand ongewenst mee kan kijken. Op die manier weet je zeker dat wat je deelt ook tussen de personen blijft waarmee je het deelt. Ook handig is de optie om hulpprogramma’s toe te voegen aan je Microsoft account. Op die manier kun je het programma geheel je eigen draai geven en personaliseren op de manier die voor jou handig is. De extensies die al geïnstalleerd zijn bij je Microsoft-teams download zijn er een aantal van Microsoft office. Waaronder Word en Excel. Ideaal om bestanden en documenten te delen tussen je collega’s of andere contactpersonen. Je Microsoft-Teams download is een ideale uitkomst voor zowel je thuiswerk, kantoorwerk of sociale contacten waar en wanneer je daar behoefte aan hebt.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads