Itunes downloaden

ITunes download

Programma’s
4/5
148 reviews

Downloads: 1589x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

iTunes

Als het op muziek of films aankomt zijn er een aantal populaire programma’s en apps die daarvoor gebruikt worden. ITunes is er daar een van en behoort tot de grootste wat betreft entertainment. Meer dan 70 miljoen nummers staan er op iTunes dus waar je ook naar op zoek bent er zit vast wel iets tussen voor je. Films zijn er ook te huren en het aanbod is prima in welk genre je ook een film zoekt. Ook beschikt iTunes ook over de optie om naar je favoriete podcasts te luisteren. Kortom er zijn genoeg redenen waarom iTunes een grote speler is op het gebied van entertainment.

Download ITunes

ITunes is makkelijk te downloaden op al je devices van Apple. In de Apple store is ITunes zo gevonden en met slechts een paar klikken kun je beginnen met je favoriete content beluisteren of bekijken. Wat ook handig is is dat je in kunt loggen met je account op elk apparaat en zo je bewaarde en beluisterde content makkelijk terug kunt vinden. Handig als je bijvoorbeeld een playlist hebt gemaakt van je favoriete muziek. In sommige versies van de software die je draait van Apple zit iTunes er al standaard bij. macOS Catalina bijvoorbeeld heeft iTunes standaard geïntegreerd zitten bij installatie. Dus dat scheelt je weer tijd en moeite voor een download. Kortom op welk apparaat je ook zit iTunes is makkelijk te downloaden en snel klaar voor gebruik.

ITunes for Windows & Mac

Voor al je Apple devices is iTunes dus beschikbaar waaronder dus ook je Mac, maar ook voor Windows is iTunes inmiddels uitgegroeid tot een prima optie als je entertainment wilt op je Windows computer of device. Makkelijks schakelen tussen verschillende besturingssystemen kan door middel van inloggen en je content op die manier bekijken. ITunes is te vinden in de Microsoft store en in enkele momenten geïnstalleerd op je computer of laptop. Ook smartphones die op het Windows besturingssysteem werken kunnen iTunes draaien en je zo van entertainment voorzien. Handig als je bijvoorbeeld op je werk met een Windows besturingssysteem werkt. Makkelijk schakelen op die manier!
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads