Roblox downloaden

Roblox downloaden

Programma’s
4/5
468 reviews

Downloads: 468x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Roblox

Roblox is enorm populair geworden in de loop der jaren. Opgericht in 2006 en sinds die tijd zijn er meer dan 100 miljoen spelers te vinden op het platform van Roblox. Wat is Roblox vraag je je af? Roblox vertaalt zich niet in een enkel spel zoals je in de winkel koopt. Roblox wordt gemaakt door de gebruikers die het spelen. Een collectie van meer dan 40 miljoen spelletjes is het resultaat waarvan het merendeel door de gebruikers is gecreëerd. Niet gek dus dat de populariteit zo hoog is. Roblox is ook te spelen met vrienden en andere gebruikers die Roblox spelen wat het een extra dimensie geeft als het op beleving aankomt. Kortom een veelzijdig spel met genoeg interactie om je uren te vermaken.

Download Roblox Studio

Roblox Studio wordt gebruikt om je eigen content voor de game te creëren. Makkelijk te downloaden via de officiële site van Roblox. Een kwestie van een snelle installatie en je kunt inloggen met je accountgegevens of mocht je die nog niet hebben dan kun je een account aanmaken. Na het inloggen kun je gebruik maken van Roblox Studio. Er is genoeg te leren, maar Roblox zorgt met duidelijke instructies voor een prima ervaring als het aankomt op kennismaken met de Roblox Studio. Mocht je er behoefte aan hebben dan zijn er ook genoeg tutorials op YouTube te vinden die gemaakt zijn door gebruikers om je te introduceren in de wereld van Roblox.

Download Roblox voor Windows of Mac

Een game als Roblox zou niet zo populair zijn als het niet speelbaar is op elk denkbaar platform. Gelukkig zit dat bij Roblox wel goed. Makkelijk te downloaden voor zowel Windows al macOS en dus speelbaar op meerdere platformen. Surf op het apparaat wat je gebruikt naar de website van Roblox en daar vind je de download voor je apparaat. Roblox is ook beschikbaar in de Apple store, Play Store en de Amazon Appstore. Mocht je het dus op je tablet of onderweg op je smartphone willen spelen dan is dat ook een optie. Kortom een veelzijdig spel op elk populair platform.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads