Play store download

Play Store Download

Programma’s
4/5
88 reviews

Downloads: 2415x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Google PlayStore

Of het nu een smartphone betreft of je tablet die je veel gebruikt. We houden allemaal wel van een spelletje op z’n tijd. Je kunt fanatiek gamer zijn of simpelweg willen ontspannen met een casual spelletje op de bank. Als het op het populaire Android besturingssysteem aankomt is er een app die uitermate geschikt is voor het installeren van spellen en andere handige apps. Die app heet Google Play Store. Het klinkt vast bekend voor je en dat is met goede reden. Over de gehele wereld zijn er inmiddels 2 miljard apparaten die toegang hebben tot Google Play Store. Dat zou inhouden op de inwoners van Nederland gebaseerd dat we allemaal 111 smartphones of tablets zouden bezitten. Best bizar als je er zo naar kijkt. Gelukkig voor je energierekening is dat niet het geval. Laten we eens verder kijken naar hoe je de Google Play Store kunt vinden.

Download Play Store

Google Play Store staat vaak al standaard op je Android apparaat geïnstalleerd en hoef niet gedownload te worden. Mocht je een andere launcher gebruiken dan degene die standaard op je apparaat zit dan kun je het Apk-bestand via Google handmatig installeren op je apparaat. Een download in de Google Play Store is zo gepiept. Je klikt op installeren en het wordt automatisch voor je gedaan. De App controleert meteen of de app of het spel wat je wilt downloaden compatibel is met je apparaat en je kunt aan de slag met je gedownloade app of spel. Ook komen er enkel door Google goedgekeurde apps in de Play Store te staan dus veiligheid gegarandeerd.

Google Play Store

Binnen de Play Store zijn er diverse opties om te selecteren. Zo kun je bovenaan de keuze maken tussen applicaties en spellen die beschikbaar zijn. In de subcategorie spellen vind je ook premium spellen waar je voor moet betalen. Ook zijn er populaire films te downloaden en is een boek ook geen uitzondering meer in deze moderne tijd. Wat je doel ook mag zijn binnen de Google Play Store er is meer dan genoeg keus voor je om te slagen.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads