Teamviewer download

Teamviewer download

Programma’s
4/5
45 reviews

Downloads: 1456x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Teamviewer

Microsoft Teamviewer is het ideale programma als je op zoek bent naar een betrouwbaar programma wat verbindingen tussen apparaten tot stand kan brengen. Samenwerken tussen collega’s wordt op deze manier makkelijk gemaakt en Teamviewer is uit te breiden met diverse pakketten die bij je ervaring met Teamviewer net dat stuk extra geven wat je nodig hebt. Neem Teamviewer portable. Een ideale optie voor de werknemer die veel reist en graag teamviewer meeneemt op een portable medium zodat het overal gebruikt kan worden. Of installeer Teamviewer Meeting. Het pakket wat alle benodigdheden heeft om communiceren tussen collega’s en klanten te vereenvoudigen. Wat ook het noemen waard is is de Teamviewer free download. Geheel gratis dus voor het apparaat van je keuze en naar wens te upgraden naar uitgebreidere versies van Teamviewer.

Download teamviewer

Een Teamviewer free download is binnen handbereik op de officiële site van Teamviewer. Makkelijk te installeren en direct te gebruiken en te integreren in je Microsoft-account. Je contactpersonen zijn direct toe te voegen in Teamviewer en als een contactpersoon ook over Teamviewer beschikt is zijn het een paar simpele handelingen om snel verbinding te maken met anderen. Een ideale uitkomst als je allemaal met hetzelfde besturingssysteem werkt op het kantoor. Echter kun je ook inloggen en met gebruikers op een ander besturingssysteem communiceren. Wel zo handig als iemand bijvoorbeeld het Linux-besturingssysteem gebruikt.

Teamviewer download Mac

Ook voor macOS is Teamviewer beschikbaar en via de officiële site e downloaden. De installatie verloopt net als op andere besturingssystemen vlekkeloos en is snel te gebruiken. Ook is de Teamviewer free download beschikbaar voor macOS. Mocht je niet alle rompslomp van installeren willen dan is er altijd nog de optie om het via de browser te doen. Een kwestie van inloggen en gebruik maken van Teamviewer op het web. Ideaal als je snel moet aansluiten in een gesprek of een browser je enige optie is. Teamviewer is naast Windows en Mac ook beschikbaar voor Linux, Android, Raspberry Pi, Chrome OS en iOS. Er is dus altijd wel een optie om Teamviewer te gebruiken en op zak te hebben.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads