Utorrent downloaden

uTorrent download

Programma’s
4/5
75 reviews

Downloads: 1356x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

uTorrent

uTorrent is een BitTorrent client die gratis beschikbaar is voor diverse besturingssystemen. Het stelt de gebruiker is staat om een torrent te downloaden en te delen. Het werkt op een P2P netwerk wat inhoudt dat gebruikers bestanden met elkaar delen in een onlinenetwerk. Des te meer mensen een bestand delen des te hoger de overdrachtssnelheid. Iemand die het bestand deelt ten koste van zijn bandbreedte wordt binnen uTorrent ook wel seeder genoemd. De gebruiker die de torrent download wordt leecher genoemd in Utorrent. Soms is de populariteit van een torrent zo groot dat de het aantal leechers hoger is dan de seeders. In dit geval zal de overdrachtssnelheid achteruitgaan. Een handig programma om torrents te downloaden op je apparaat of om juist een bestand te delen.

uTorrent free download

uTorrent is beschikbaar in een betaalde versie genaamd uTorrent Pro, maar ook is er een gratis versie van dit populaire programma te downloaden. De gratis versie komt wel met reclame, maar doet niet veel onder voor de pro versie van uTorrent. Ook is uTorrent beschikbaar voor diverse besturingssystemen zoals Android en Mac. Een download voor Android s te vinden in de Play Store en stelt je in staat om mobiel gebruik te maken van uTorrent. Een download van uTorrent voor Mac is ook zo gevonden op de website van uTorrent. Binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Download uTorrent Windows

Niet allen is er een Download van uTorrent voor Mac te vinden. Ook voor Windows is uTorrent beschikbaar in zowel de pro versie als de gratis versie. Bezoek de officiële site van uTorrent en kies daar de versie waar je voorkeur naar uit gaat. Een kwestie van downloaden en installeren en je kunt aan de slag met uTorrent voor Windows.
Mocht je bandbreedte willen besparen zet dan een limiet op je uploadsnelheid bij de instellingen. Je kan ook torrents pauzeren als je online aan het surfen bent en je merkt dat er te veel data gebruikt wordt van je bandbreedte. Of je download van uTorrent voor Mac of Windows is beide hebben dezelfde voordelen en voorzien je van een prima BitTorrentclient die niet snel teleurstelt!
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads