Outlook downloaden

Outlook Downloaden

Programma’s
4/5
136 reviews

Downloads: 1589x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Outlook downloaden

Outlook is een programma, welke onderdeel is van het Microsoft Office van Windows. Het is een e-mailcliënt met vele mogelijkheden. In eerste instantie werd het programma outlook genoemd. Vanaf de versie in 2003 wordt het Microsoft Office Outlook genoemd. Dit om het duidelijk te maken dat Outlook onderdeel is van Microsoft Office. De eerste versie is Outlook 97. Natuurlijk is de software in de loop der jaren verbeterd. De laatste versie is Office Outlook 2016, ook wel Outlook 16 genoemd.

Wat is Microsoft Office?

Het Microsoft Office pakket omvat alle kantoorsoftware. Denk aan Word (voor het verwerken van teksten), Excel (voor het maken van berekeningen) en PowerPoint (om diapresentaties te maken). Al deze programma’s zijn een effectief hulpmiddel voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Zo ook outlook. Dit is een e-mailprogramma met vele aanvullende mogelijkheden. De items worden opgeslagen op je computer en ze zijn offline ook in te zien. Verder is het mogelijk om meerdere e-mailadressen te koppelen. Zo kun je al je e-mail op één plek beheren.

Wat is Microsoft Office Outlook?

Middels outlook kun je vele gegevens beheren. Het programma wordt het meest gebruikt voor het beheren van e-mail. Mail kan opgesteld worden en verzonden, ontvangen en worden gearchiveerd. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden rondom e-mail. Verder kun je contactpersonen beheren, een to do list opstellen en aantekeningen maken. Ook handig is de elektronische agenda. Hier kun je afspraken in kwijt. Deze is te delen met andere mensen. Denk aan collega’s. Ook de agenda’s van collega’s zijn op deze manier in te zien. Erg gemakkelijk voor het plannen van een afspraak. Via Outlook is het namelijk heel gemakkelijk om gegevens met elkaar te delen. In feite kun je alles beheren in één programma.

Aanschaffen van Outlook

Outlook is officieel niet zomaar te downloaden. Het moet gekocht worden in combinatie met het office pakket van Windows. Tijdens het installeren moet je dan aangeven van welke programma’s je gebruik wilt maken. Op het internet worden er wel downloads aangeboden. Echter zijn niet alle websites even betrouwbaar. Je wilt immers niet dat er virussen op je computer komen. Voor een betrouwbare versie is het daarom raadzaam om dit pakket aan te schaffen. Deze kost omstreeks de 150 euro.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads