Winrar

WinRAR download

Programma’s
4/5
22 reviews

Downloads: 548x

Laatste update: 28 - 11 - 2022

Winrar

WinRAR is een handig programma om allerlei bestandextenties te openen waaronder het bekende .RAR. In de loop van de jaren zijn er veel bestandsextenies bijgekomen zoals .ISO-bestanden en .7Z-bestanden om er even 2 te noemen. Deze bestanden zijn vaak gecomprimeerd en kunnen vervolgens met WinRAR geopend en uitgepakt worden. Comprimeren houdt in dat het bestand ingepakt wordt of ook wel samengedrukt wordt zodat er ruimte bespaard wordt. Dit is handig tijdens het versturen en bespaart bandbreedte en opslagruimte. Ook kun je met WinRAR bestanden zelf bestanden die je wilt versturen comprimeren dus dat is mooi meegenomen.

Winrar free downloaden

WinRAR is niet geheel gratis, maar heeft wel een proefperiode die je in staat stelt het programma 40 dagen in al zijn volledigheid te gebruiken. Na de 40 dagen moet je een licentie kopen om het programma te blijven gebruiken. Een licentie kost rond de 30 euro. Dit houdt wel in dat je levenslang van WinRAR gebruikt kunt maken en altijd voorzien bent van de nieuwste versies die het leven een stuk makkelijker maken. Ook komt met de aankoop van je licentie e-mail ondersteuning van WinRAR mocht je ooit problemen ondervinden met je aangekochte product of je licentie per ongeluk kwijt zijn geraakt. Dus na je 40 proefdagen is een licentie kopen wat ons betreft een prima optie en met de prijs-kwaliteit zit het zeker goed!

Download WinRAR voor Windows of Mac

Voor Windows en Mac is WinRAR beschikbaar. Surf naar de officiële site van WinRAR en kijk bij de downloads naar het besturingssysteem wat je op je apparaat hebt draaien. Een klik van de muis volstaat om WinRAR te downloaden. Installeer WinRAR en je kunt direct aan de slag met je 40 gratis dagen gebruik. WinRAR is ook beschikbaar voor diverse andere besturingssystemen zoals het populaire Android en dus ook te gebruiken op je smartphone en tablet. Makkelijk te vinden in de Play Store en in enkele minuten kun je aan de slag met WinRAR. Ook voor Linux is WinRAR beschikbaar en handig in gebruik. Welk besturingssysteem je ook draait WinRAR biedt een oplossing die bij je past.
Meest gedownload
Chrome
1.
Google Chrome
23500 downloads
CC Cleaner
2.
CCleaner
21500 downloads
Norton
3.
Norton Antivirus
20800 downloads
PDF creator
4.
PDF Creator
20800 downloads
Instagram
5.
Instagram
19200 downloads
Clean master
6.
Clean Master
18400 downloads